hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Programtippek
  • Csodálja meg egy romantikus esti hajótúra keretében a balatoni naplementét.
  • Látogasson el a festői szépségű Tihanyi-félszigetre, ahol bejárhatja a macskaköves, halászkunyhókkal övezet utcákat, és meghallgathat egy orgonakoncertet a bencés apátságban.
  • Válogasson a rendezvények széles választékából, a balatonfüredi Borhetektől vagy az Anna-báltól kezdve, a keszthelyi Balaton Fesztiválon vagy Színház Fesztiválon át egészen a veszprémi Nyári Fesztiválig.
  • Lazítsa el magát, és enyhítse fájdalmait a közeli hévízi termáltóban.
  • Kóstolja meg a helyi halászlét egy igazi nádfedeles fogadóban.
  • Legyen tanúja egy középkori lovagtornának és egy pompás lakomának a sümegi vár árnyékában.
  • Látogasson el Badacsony hűvös pincéibe, és kóstolja meg a finom helyi borokat.
  • Sétavitorlázás, vitorlásbérlés: Fedezze fel a Balaton szépségét vitorlásról! Pár órás sétavitorlázásra, egész napos kirándulásokra, vagy akár több napra is bérelhetőek a hajók, szükség esetén hajóvezető is biztosított. Vitorlás rendezvények, csapatépítő tréningek, céges rendezvények, túrák, legénybúcsú, leánybúcsú is szervezhető!
    Bővebb információ: www.vitorlazzfureden.hu

Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X